TUAN TANAH =)Assalamualaikum.. Amboi korg ni betul2 nk tahu ak sape eyhh.. Cukup la sekadar korg tahu nama ak ellysha jamal yang mula nampk dunia pada 13 Disember 1992. Tempat berteduh sekarang dekat Puchong. Ank ke-empat but i'm not manja even second last. Belaja dkt bangi dlm jurusan..... hah!! kalau anwar hadi TESL ak plak TASL. InsyaALLAH akan menjadi seorang pendidik, Cehwahh layak ke. hee. 

Seorang yang pemalu teramat sangat apabila berjumpa dengan orang yg mmg tak pernah jumpa dan lama tak jumpa tetiba nak jumpa. mmg betul ok. perempuan mesti kena ada sifat pemalu.

 Apabila suka pada sesuatu barang, akan berusaha nak beli jugak dan kekadang agak boros tapi masih boleh dikawal. Kalau da berkenan mmg nk beli gak.

Tak pernah kenal erti cinta sesama manusia dan tak pernah merasainya pun sbb ak percaya cinta kpd ALLAH itu melebihi segala-galanya dan jodoh itu sudah tertulis di loh mahfuz lg dan aku hanya mampu berdoa. Even cinta monyet ke cnta mukabuku tak pernah dan maknanya aku tak pernah bercinta la. 

Seorang yang suka pada haiwan terutama kucing lg2 kalau parsi. ohhhh comel omey je. Mmg ak jge btl2 laa. Tp dekat kolej pernah gak bela ikn tp da mati. Kejamnya ak tak reti jga. ishh3..

Paling penting, saya seorang yg sgt2 pendam. Tapi sekali saya tak tahan. saya akan menangis dengan teruk sekali. ye even korg perli ke atau buat2 apa2 laa ak pendam sbb more to jga perasaan. biar kita sakit, jangan org lain sakit.


p/s: Cantik bukan beerti buka-bukaan.. Cantik bukan beerti selalu berdandan. Dan cantik bukan beerti pujaan. Ku hulurkan jilbabku sehingga terasa damai hatiku. Ku longgarkan pakaianku sehingga tetutup bentuk tubuhku. Ku lakukan semua ini demi cintaku pada Rabb ku. dan ku berbisik dalam hatiku. "semoga engkau bahgia melihatku".

terima kasih awak sudi baca dan terjah ke sini.